„Našou stratégiou je poskytovať našim nájomcom také priestory, ktoré im umožňujú strategický rast a komfortnú obsluhu ich cieľových trhov. Som veľmi rád, že spoločnosti Schnellecke Logistics a Muziker, ktoré sú našimi dlhodobými nájomcami, úspešne v našom parku expandujú,“ hovorí Peter Jánoši, riaditeľ P3 pre Slovensko, a dodáva, „obe spoločnosti tak potvrdzujú skutočnosť, že na Slovensku rastie ako sektor e-commerce a retailu, tak aj dodávatelia automobilového priemyslu, a teší nás, že práve veľkí hráči z týchto sektorov patria medzi našich nájomcov.“

Spoločnosť Muziker, ktorá prevádzkuje kamenné obchody a e-shop, sa zameriava na distribúciu hudobných nástrojov, zvukovej techniky a príslušenstva v regióne strednej Európy. Na trhu pôsobí takmer 20 rokov a okrem Slovenska má svoje predajne a e-shop aj v Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku a v Českej republike. Aby spoločnosť, ktorá pôsobí v parku P3 Bratislava od roku 2010, dokázala uspokojiť rastúci dopyt, rozhodla sa prenajať si ďalších 960 m² a celkovo tak zdvojnásobiť svoje skladové priestory v hale č. 2 na súčasných 1 920 m².

Nemecká spoločnosť Schnellecke Logistics, ktorá je komplexným poskytovateľom logistických služieb v oblasti automotive, si v parku P3 Bratislava novo prenajala 2 742 m² skladových priestorov a 138 m² kancelárií v hale č. 2 k súčasným 26 300 m², ktoré P3 pre túto spoločnosť postavila na mieru už v roku 2012. Svojou expanziou reaguje na rastúci objem zakázok od koncernu Volkswagen, ktorého je dodávateľom. Celkovo tak bude v dvoch halách parku P3 Bratislava využívať 29 180 m².

P3 Bratislava sa nachádza v Lozorne pri diaľnici D2 smerom na Brno, približne 15 km severne od Bratislavy, v blízkosti obchvatu mesta v smere od Viedne a Budapešti. Leží blízko tzv. „zlatého logistického trojuholníka“, ktorý tvorí Bratislava, Viedeň a Győr. V P3 Bratislava sa v súčasnej dobe nachádza päť budov s celkovou rozlohou viac ako 135 000 m² s priestorom pre výstavbu ďalších viac ako 58 000 m². Medzi klientov parku patrí okrem Schnellecke Logistics a Muziker spoločnosti Möbelix, Donaldson Slovensko, DACHSER Slovakia, Whirlpool, Ingram Micro, IHLE a Panasonic.